logo logo

Easy Branches allows you to share your guest post within our network in any countries of the world to reach Global customers start sharing your stories today!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Community & Culture

Spreekuren voordekunst - Januari 2020

Heb jij een concreet idee waarvoor je wilt crowdfunden? Of wil je meer weten over crowdfunding als financieringsvorm? Schrijf je dan in voor een spreekuur! Voordekunst organiseert regelmatig spreekuren voor toekomstige projectmakers. In een half uur

  • Amsterdam Netherlands
  • Start: Jul 19 2022 00:00
  • Finish: Dec 01 2024 00:00
  • Time zone: Europe/Amsterdam

  • Dec 03 2019
  • 43
  • 362 Views
Spreekuren voordekunst - Januari 2020
Spreekuren voordekunst - Janua

Heb jij een concreet idee waarvoor je wilt crowdfunden? Of wil je meer weten over crowdfunding als financieringsvorm? Schrijf je dan in voor een spreekuur!
Voordekunst organiseert regelmatig spreekuren voor toekomstige projectmakers. In een half uur tijd nemen wij jouw project door, geven we advies en beantwoorden we eventuele vragen. Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met crowdfunding dan kun je tijdens dit spreekuur ook bij ons terecht voor meer informatie. 
Wat? Spreekuur met een voordekunst medewerker. Waar? Herengracht 252, 1016 BV in Amsterdam. Een telefonisch spreekuur is ook mogelijk! Voor wie? Toekomstige projectmakers die serieus nadenken over crowdfunding als financieringsvorm. Kosten? € 28,50 inclusief BTW.
Wat krijg je? · Persoonlijk advies · Je ontvangt een voordekunst-canvas die je als leidraad kunt gebruiken voor je project · Na het spreekuur is er nog een extra overlegmoment (telefonisch) om het project verder door te spreken. · Het spreekuur wordt gehouden onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.
Is het voor jou niet mogelijk om op één van deze tijden af te spreken of zijn de spreekuren uitverkocht stuur ons dan een mailtje naar info@voordekunst.nl en dan plannen we een ander moment in.
 

Related


Share this page
photo100 Rivers Company Limited photoPhuket Event CompanyphotoGuangdong Grandeur International Exhibition Group photoAsia World Enterprise

all our websites