All M.I.C.E Events Destinations in Albania

All data entrance concerning in M.I.C.E. Albania

Most Interesting Events in Albania
M.I.C.E. Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions - Events
Albania - Event

We found 76 Albania Events Destinations Special for You.

How to be the next Digital PR 2.0 28 Jun 2018
Shkrimi përmbajtësor apo content writing është një element i rëndësishëm për tregtimin e produkteve e sidomos duke përdorur platformat online....
Instagram Marketing nga Zero ne Instagram Hero e 2018 04 Apr 2018
Agjensia e Komunikimit Digital Big Media Expert dhe Instascheduler Altropost.com ne bashkepunim me komunitetin e IT Garazh dhe Protik organizojne per ju t...
Instagram Marketing nga Zero ne Instagram Hero e 2018 04 Apr 2018
Agjensia e Komunikimit Digital Big Media Expert dhe Instascheduler Altropost.com ne bashkepunim me komunitetin e IT Garazh dhe Protik organizojne per ju t...
UBT 6th Annual International Conference 27 Oct 2017
It is our pleasure to invite you to the UBT 6th Annual International Conference which will be in Durres, Albania, on 27-29 October. The Conference is organ...
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
UBT 6th Annual International Conference 27 Oct 2017
It is our pleasure to invite you to the UBT 6th Annual International Conference which will be in Durres, Albania, on 27-29 October. The Conference is organ...
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
Brand Your Way To Success Evening - Albania 16 Sep 2017
Fitues I shumë cmimeve ndërkombëtare Vishal Morjaria flet për faktorë të cilët të tjerët nuk tregojn, ekziston një “ Sekret “ konkret për t...
Brand Your Way To Success Matinee - Albania 16 Sep 2017
Fitues I shumë cmimeve ndërkombëtare Vishal Morjaria flet për faktorë të cilët të tjerët nuk tregojn, ekziston një “ Sekret “ konkret për t...
How to StartUP your career in INTERNET COMPANY 13 Sep 2017
Te gjithe ata  qe studiojne dege te profilit teknologjiik dhe jane te interesuar per perspektivat e punesimit ne fushat perkate si : Security Web Desi...
Balkan Call | Balkan-Wide Prayer Event in Tirana, Albania 26 Oct 2017
The Balkan Call The Balkan Call Prayer Event is a 3 day (6 session) call to prayer to all believers everywhere in the Balkan nations who are hungry and des...
Transformimi Dixhital dhe Teknologjia Financiare (FinTech) 06 Jul 2017
Transformimi Dixhital dhe Teknologjia Financiare (FinTech) Një mundësi e artë për Sipërmarrjen Shqiptare Dije, Innovacion dhe Përvojë nga BENELUX-I ...
Smart Security Systems Competition 27 Jun 2017
Smart Security System - 3S Competition Applications Management Development (AMD) in partnership with Lufthansa Industry Solutions would like to invite all ...
Protik Community - Malware Analysis 14 Jun 2017
Një workshop teknik me specialist të sektorit të sigurisë kibernetike, ku studentet dhe të gjithë të pasionuarit e sektorit do mësojnë sesi të an...
Workshop:Strategji dhe Innovacion per Startup 23 May 2017
Strategjia eshte udherrefyesi drejt suksesit te biznesit. Ne nje studim te koheve te fundit ne 3000 sipermarres ne bote rezultoi qe me shume se 50% e tyr...
Trajnim nje javor per GEOMAX GNSS II 06 May 2017
Drejtuar: Nxënësve të shkollave të mesme që dëshirojnë të vazhdojnë shollën e lartë në Gjeodezi dhe Teknologji Ndertimi. Kolegji Profesional ...
Wiki Academy Albania 08 May 2017
Wiki Academy, pas Shkodres vjen ne Tirane. Duke kerkuar ambasadoret digjital te shqiperise, do jemi ne nje aktivitet ne ambientet e Protik Innovation Cent...
TABU’ 20 May 2017
TABU’ CFARË ËSHTË? Tabu’ është një formë e re interpretimi. Nëpërmjet këtij interpretimi prekim konceptet e teatrit duke kërkuar një stil p...
LEAPin Tirana Conference 28 Apr 2017
The LEAPin Tirana Conference will host 14 speakers who will hold motivational speeches based in their true life experience making each participant go in re...
NË LABORATORIN E PËRKTHIMIT TË LETËRSISË PËR FËMIJË 27 Apr 2017
"Një gjë tjetër pse nuk me pëlqen ky libër për fëmijë? LIGJERIMI. Mrekullia e librit të mirë për fëmijë parakupton që një përmbajtje komple...