logo logo

Easy Branches allows you to share your guest post within our network in any countries of the world to reach Global customers start sharing your stories today!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Business & Professional

MOA/NIMA B Examen Sensorisch onderzoek

De sensorisch onderzoeker op MOA/NIMA B niveau beheerst de basis voor het vertalen van niet-complexe problemen in een opzet voor sensorisch onderzoek. Inclusief bijbehorende projectmatige aanpak van screening en training van respondenten, de uitwerki

  • Amsterdam Netherlands
  • Start: Jul 19 2022 00:00
  • Finish: Dec 01 2024 00:00
  • Time zone: Europe/Amsterdam

  • Dec 07 2019
  • 29
  • 882 Views
MOA/NIMA B Examen Sensorisch onderzoek
MOA/NIMA B Examen Sensorisch o

De sensorisch onderzoeker op MOA/NIMA B niveau beheerst de basis voor het vertalen van niet-complexe problemen in een opzet voor sensorisch onderzoek. Inclusief bijbehorende projectmatige aanpak van screening en training van respondenten, de uitwerking, analyse, interpretatie en presentatie.
Voor wie?
Dit examen is bedoeld voor personen die werkzaam zijn in of zich willen kwalificeren voor een functie in sensorisch onderzoek in een niet-complexe context. Dit houdt in dat het profiel gericht is op een startend medewerker. Een gangbare functienaam voor Sensorisch Onderzoeker B is: (junior)-projectleider, werkzaam onder toezicht van een senior projectleider.
Tijd en locatie
Het examen wordt afgenomen bij de MOA, Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam, 13e etage op 16 juni 2020. Inloop: 13.30 uur.Aanvang examen: 14.00 - 16.30 uur
Na het succesvol beëindigen van het examen ontvangt de deelnemer een officieel NIMA diploma Sensorisch onderzoeker B. Twee weken voor het examen ontvangen alle inschrijvers een schriftelijke oproep per mail.
 
Exameninhoud
Exameneisen en literatuur voor MOA/NIMA Sensorisch Onderzoeker B. Informatie over de exameneisen, examenmethodiek, aanbevolen literatuur en proefexamens vindt u hier.
Het MOA/NIMA B Sensorisch Onderzoek examen duurt 2,5 uur en bestaat uit open vragen. Naast vaardigheden worden kennis en inzicht getoetst op het gebied van:

Zintuiglijke waarneming
Testmethoden
Statistische verwerking van gegevens
Respondenten
Onderzoekscondities

Meer relevante informatie

Dit examen wordt jaarlijks door NIMA afgenomen in samenwerking met MOA (Expertise Center voor Marketing insights, Onderzoek & Analytics).
Tijdens het examen worden ook bijlagen IV-3 en de tabellen IV-1 bundel uitgedeeld.
Voor dit examen biedt MOA een cursus aan.
Voor meer informatie over deze oproep kun je contact opnemen met NIMA via telefoonnummer 020 - 503 93 30 of via examens@nima.nl. Voor urgente zaken kun je tijdens kantooruren contact met de NIMA opnemen via 020-5039300. Graag maken we je er op attent dat het antwoord op veel vragen te vinden is op de NIMA website.

Related


Share this page
photoGuangdong Grandeur International Exhibition Group photo100 Rivers Company Limited photoAbercrombie & Kent (Thailand) Ltd. photoAsian Exhibition Services Ltd.

all our websites