Útra kel a dōTERRA Europe! Mit képvisel a dōTERRA, és mitől különlegesek az esszenciális olajaink? Milyen jótékony hatásokat biztosítanak az esszenc

dōTERRA Spring Tour 2019 - Budapest

  • Vews: 3,355
70
Shared

Event dōTERRA Spring Tour 2019 - Budapest

Health & Wellness dōTERRA Spring Tour 2019 - Budapest

dōTERRA Spring Tour 2019 - Budapest Budapest

dōTERRA Spring Tour 2019 - Budapest Health & Wellness Budapest
dōTERRA Spring Tour 2019 - Budapest Hungary
  • Budapest Hungary
  • Start: Mar 09 2019 10:00
  • Finish: Mar 09 2019 16:00
  • Time zone: Europe/Budapest
This event is finished
Útra kel a dōTERRA Europe!
Mit képvisel a dōTERRA, és mitől különlegesek az esszenciális olajaink? Milyen jótékony hatásokat biztosítanak az esszenciális olajok az Ön és családja számára?
Körutunk eseményei remek alkalmat kínálnak arra, hogy értesüljön legfrissebb híreinkről, valamint arról a sokféle módról, ahogyan Ön és családja megtapasztalhatja a dōTERRA nyújtotta élményt.
Jöjjön, és csatlakozzon hozzánk a dōTERRA Spring Tour rendezvényen az Önhöz legközelebbi helyszínen.
A rendezvényen lehetősége nyílik megvásárolni exkluzív Spring Tour csomagunkat, amely tartalmazza a gyermekeknek szóló olajkollekciónkat és egy On GuardTM fertőtlenítő permetet is. Ez a csomag kiváló utazáshoz, iskolába, munkába és a folyton mozgásban lévő családok számára; a használata könnyű és kényelmesen beilleszthető a napi rutinba.
Gyermekkollekciónk hat egyedülálló olajkeveréket tartalmaz, egyenként 10 ml-es golyós kiszerelésben:

Thinker™
Calmer™
Stronger™
Rescuer™
Steady™
Brave™

Ha részt vesz a Spring Tour eseményén, különleges, kedvezményes áron vásárolhatja meg ezt a csomagot, még mielőtt Európában forgalomba kerülne.
Kirk a Utah-i Egyetem vezető globális tanácsadójaként és a Hinckley Politikatudományi Intézet igazgatójaként is dolgozott már, amelynek kapcsán a Salt Lake Tribune hasábjain „Utah állam legtöbbet idézett embereként” jellemezték. Több mint 25 tanács és bizottság tagja volt már, többek között Utah állam kormányzója, Gary R. Herbert tanácsadói csapatának a tagja, valamint Mitt Romney szenátor közösségi politikai akcióbizottságainak elnöke- és általános tanácsadója. A Washington D.C.-beli Caplin & Drysdale jogi cég partnereként Kirk jogi és politikai tanácsadást is nyújtott különböző politikai pártok, több mint 30 kongresszusi és kormányzói jelölt, a Fortune 500 listára felvett számos vállalat, nonprofit szervezetek és öt elnöki kampány számára. Kirk, a mára elismert előadó, kommentátor és szerző, a Utah-i Egyetemen és a Harvard jogi karán szerzett diplomát.
Loading...

Other Events in Budapest Hungary