logo logo

Easy Branches allows you to share your guest post within our network in any countries of the world to reach Global customers start sharing your stories today!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Hobbies & Special Interest

Praatavond: Autisme & hobbies

Tijdens een praatavond krijg je de gelegenheid om bondgenoten te ontmoeten en jouw ervaringen te delen. Je kunt hier vrijuit praten, maar ook luisteren naar verhalen van anderen die jou steun en herkenning kunnen bieden. We praten over autisme en ho

  • Ieper West-Vlaanderen Belgium
  • Start: Jul 19 2022 00:00
  • Finish: Dec 01 2024 00:00
  • Time zone: Europe/Brussels
By: evdb

  • Dec 27 2020
  • 26
  • 1231 Views

Tijdens een praatavond krijg je de gelegenheid om bondgenoten te ontmoeten en jouw ervaringen te delen. Je kunt hier vrijuit praten, maar ook luisteren naar verhalen van anderen die jou steun en herkenning kunnen bieden. We praten over autisme en hobby’s. Rebecca en David leiden de avond in en vertellen over hun ervaringen. Ze vertellen wat hobby’s betekenen in hun gezin, welke meerwaarde ze geven voor hun gezin en hoe die hobby's ervoor zorgen dat David en Rebecca’s zoon Dylan beter kunnen presteren op school en op het werk. David heeft autisme en adhd en kreeg pas laat de diagnose. Rebecca is mama van een jongvolwassen zoon met autisme en bouwde als jarenlange vrijwilliger bij VVA al veel ervaring op rond autisme.

Deze activiteit is onder voorbehoud en kan enkel doorgaan als voldaan kan worden aan de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn in verband met het coronavirus. Indien de activiteit niet live kan doorgaan, wordt in de mate van het mogelijke een online alternatief aangeboden. Wanneer je bent ingeschreven, word je hiervan op de hoogte gebracht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Related


Share this page
photoGuangdong Grandeur International Exhibition Group photoPhuket Event CompanyphotoAsia World EnterprisephotoArosa Travel Service Co., Ltd.

all our websites