logo logo

Easy Branches allows you to share your guest post within our network in any countries of the world to reach Global customers start sharing your stories today!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Other

Friends of Search 2020

Friends of Search 2020 Na zes succesvolle edities van Friends of Search afgelopen jaren vindt op dinsdag 4 februari 2020 de alweer 7de editie plaats. Omdat het de 7de keer is, pakken we weer groots uit: de beste en nieuwste sprekers van nu!  En geve

  • Amsterdam Netherlands
  • Start: Jul 19 2022 00:00
  • Finish: Dec 01 2024 00:00
  • Time zone: Europe/Amsterdam

  • Sep 17 2019
  • 63
  • 4468 Views
Friends of Search 2020
Friends of Search 2020

Friends of Search 2020
Na zes succesvolle edities van Friends of Search afgelopen jaren vindt op dinsdag 4 februari 2020 de alweer 7de editie plaats. Omdat het de 7de keer is, pakken we weer groots uit: de beste en nieuwste sprekers van nu!  En geven we natuurlijk na de congresdag weer een uitgebreide borrel! De komende maanden vertellen we je over alles meer. Maar je hoeft niet zo lang te wachten om een kaartje te kopen: dat kan natuurlijk nu ook al!
Je hoeft als (online) marketeer dus niet meer uit te wijken naar het buitenland als het om SEO- en SEA-congressen gaat. Friends of Search haalt searchexperts uit landen als Engeland, Duitsland en de VS, waar de ontwikkelingen vaak sneller gaan, naar Amsterdam om hun kennis en ervaring te delen. Na dinsdag 4 februari 2020 weet je als bezoeker hoe andere organisaties zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie inzetten en je bent ook op de hoogte van de belangrijkste, internationale ontwikkelingen in de wereld van search engine marketing.
Voor wie? Friends of Search is bedoeld voor ervaren (online) marketeers en SEO- en SEA-specialisten aan de adverteerderszijde, die interesse hebben voor de veranderingen die nationaal en internationaal plaatsvinden in de wereld van search engine marketing. Maar ook voor specialisten aan bureauzijde is het evenement interessant, op dinsdag 4 feburari 2020 kunnen zij toetsen of ze nog in de pas lopen met de laatste ontwikkelingen.

Related


Share this page
photoAbercrombie & Kent (Thailand) Ltd. photoGuangdong Grandeur International Exhibition Group photoAsia World Enterprisephoto100 Rivers Company Limited

all our websites