DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE 2019

  • Iraq
  • Start: Jan 21 2019 20:00
  • Finish: Jan 21 2019 23:30
  • Time zone: Europe/Amsterdam
De 21e editie van De Vrienden van Amstel LIVE 
De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in 2019 alweer voor de 21e keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. Achter die deuren zorgen de beste artiesten van Nederlandse bodem opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter. Koop nu jouw kaarten en beleef De Vrienden van Amstel LIVE.
De officiële kaarten zijn verkrijgbaar via deze Eventbrite bestelpagina.Groepsboekingen: Om groepsaanvragen te plaatsen voor De Vrienden van Amstel LIVE 2019 kun je vanaf minimaal 15 kaarten een aanvraag plaatsen via groepen.vriendenvanamstel.nl.VIP / Hotelarrangementen:Het bestellen van VIP- en Hotelarrangementen kan via bestellen.vriendenvanamstel.nl.Minimumleeftijd:Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene!) zonder recht op restitutie.Meer informatie: www.vriendenvanamstel.nlRangindeling:Podium Staanplaatsen (staanplaatsen aan de zijkant op het hoofdpodium)
Arena Staanplaatsen Noord (LET OP: de arena is verdeeld in twee vakken en je kunt niet van het ene naar het andere vak lopen)
Arena Staanplaatsen Zuid (LET OP: de arena is verdeeld in twee vakken en je kunt niet van het ene naar het andere vak lopen)
Zitplaatsen Rang 1: Vak AE – AJ, Vak CE – CJ (zitplaatsen 1e ring)
Zitplaatsen Rang 2: Vak EC – EL, Vak GC – GL (zitplaatsen 2e ring)
Zitplaatsen Rang 3: Vak EB en GB en Vak HB-HM (zitplaatsen 2e ring)
Loge hoofdpodium (vrije staan-/zitplaatsen in de loge op de 2e ring achter het hoofdpodium)
Zitplaatsen Rang 4: Vak AK-AL, CK-CL, AC-AD, CC-CD, EM en GM (mogelijk beperkt zicht)
Staanplaatsen 1e ring (mogelijk 'slecht zicht plaatsen')
Rolstoel-/begeleiderplaats: Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar 1 begeleider mee op het speciale mindervaliden deck
Klik hier om de plattegrond te bekijken.Maximum aantal tickets:Er geldt voor dit event een maximum van 14 tickets per persoon en/of klant. Indien wij constateren dat er meer tickets besteld worden door eenzelfde persoon of op eenzelfde adres, creditcard, enz. dan zullen wij de bestelling ongedaan maken en wordt het geldbedrag teruggestort.Heb je een vraag over een reeds geplaatste bestelling of heb je problemen in de webshop bij het plaatsen van een bestelling stuur dan een email naar: vriendenvanamstel@eventbrite.com