Vakantiebeurs Limburg

  • Malawi
  • Start: Dec 09 2018 10:00
  • Finish: Dec 09 2018 16:00
  • Time zone: Europe/Amsterdam
Het is weer bijna zover… op 9 december 2018 vindt de derde editie van Vakantiebeurs Limburg plaats. Het belooft een gezellige dag te worden vol reisinspiratie en interessante presentaties. U maakt bovendien kans op mooie prijzen! En dat helemaal gratis.
Ook dit jaar hebben wij weer een mooie lijst aan exposanten voor u samengesteld. Iedere uithoek van de wereld is vertegenwoordigd en de reisspecialisten staan te popelen om u te inspireren over de door hun zo geliefde reisbestemmingen.
Tickets / RegistrerenDe toegang tot Vakantiebeurs Limburg is gratis. Wilt u kans maken op één van de vele prijzen? Registreer u dan gratis en neem uw registratiebewijs mee.PresentatiesOnze exposanten nemen u mee naar de meest prachtige bestemmingen, van dichtbij tot ver weg. Laat u bijvoorbeeld meenemen naar het bijzondere Japan, het ruige Schotland of op luxe cruisevakantie naar de Cariben. Waar uw interesse dan ook naar uit gaat, voor ieder wat wils.
Bekijk het programma en schijf u alvast gratis in: https://www.vakantiebeurs-limburg.nl/programma/KidscornerUiteraard is er weer aan de kleine reizigers gedacht met een kidscorner. Hier kunnen zij zich prima vermaken terwijl u op uw gemak de beurs bezoekt. PrijzenEr zijn diverse prijzen beschikbaar gesteld door Kupers Reisinfo, Reisburo Schoenmaeckers en de exposanten. U maakt automatisch kans als u zich registreert en uw toegangsticket bij de ingang laat scannen. Wordt u één van de gelukkige winnaars?LocatieDeze editie vindt plaats in businesslounge van Fortuna Sittard. Parkeren kan onder het nabijgelegen Fortuna Stadion (betaald). Openbaar vervoer: vanaf Station Sittard neemt u bus 32 en stapt u uit bij bushalte Parijsboulevard/Stadion.