logo logo

Easy Branches allows you to share your guest post within our network in any countries of the world to reach Global customers start sharing your stories today!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Business & Professional

Girişim Atölyesi: Değerlendirme | Fikir Geliştirme | Mentorluk

Etkinlik Konusu Girişim Atölyesi: Değerlendirme | Fikir Geliştirme | Mentorluk   Ne Yapacağız Etkinlik, zihninizin rutin düşünce kalıplarının dışına çıkmasına katkıda bulunacak bir atölye olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda, katılımcılara projelerin

  • Istanbul Turkey
  • Start: Jul 19 2022 00:00
  • Finish: Dec 01 2024 00:00
  • Time zone: Europe/Istanbul

  • Oct 31 2019
  • 31
  • 1377 Views
Girişim Atölyesi: Değerlendirme | Fikir Geliştirme | Mentorluk
Girişim Atölyesi: Değerlendirm

Etkinlik Konusu
Girişim Atölyesi: Değerlendirme | Fikir Geliştirme | Mentorluk
 
Ne Yapacağız
Etkinlik, zihninizin rutin düşünce kalıplarının dışına çıkmasına katkıda bulunacak bir atölye olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda, katılımcılara projelerini sunabilecekleri, beraber geliştirebilecekleri, destekçiler bulabilecekleri ortam sağlamaktadır. Bu etkinlikte projenizi sunma ve doğru insanlara yönlendirilme ve tanışma şansınız bulacaksınız. Etkinlik katılımcılarımız ile tanışma, paylaşılan fikirler duyma, geribildirim verme, birlikte geliştirmek üzere etkileşimli atölye çalışmamıza davetlisiniz.
 
Sizin de iş fikriniz var ve sunmak isterseniz etkinlik sırasında Direktör ile iletişimde olarak gerekli bilgileri alabilir ve sonraki atölyelerde sunum için planlama yapabilirsiniz.
 
Etkinliğimiz ÜCRETSİZDİR. Lütfen http://gainglobal.eventbrite.com adresinden kaydınızı oluşturmayı unutmayınız.

Etkinlik Kategorisi: Atölye
Etkinlik Tarihi: 26 Aralık 2019 Perşembe, 18:30-21:00
Organizatör: Gain Global Levent
Mekan: ING İnovasyon Merkezi
Adres: Esentepe Mahallesi, No:4 Polat Plaza Esentepe, Ali Kaya Sk., 34394 Şişli/İstanbul
Adres Tanımı: Levent Metro Durağı'ndan yürüme mesafesinde, Park Dedeman Oteli'nin yanından girince hemen sağda.
 
Program:
18:30-19:00 Kayıt ve Networking
19:00-19:15 Program Hakkında Bilgilendirme
19:15-20:45 Girişim Projesi ve İş Fikri Sunumları
20:45-21:00 Kapanış
 
Program Detayı:
Program Uygulaması Nasıl Gerçekleşir?
Katılımcılardan iş fikri sunumunu yapacaklara 5 dakikalık sunum ve 5 dakikalık soru/cevap süresi verilir ve topluluğa ilk sunumlarını gerçekleştirir. Sunumları takiben önerilecek metodoloji ile grup çalışması gerçekleştirilir. Grup çalışmasına proje hakkında detaylı bilgi alınır, gelişimine yönelik katkılar sağlanır. Son adımda, genel değerlendirme yapmak üzere kapanış sunumları alınır.
 
Hangi konularda yapılacak?
Girişim Atölyeleri, programa girişimci adayı başvurusunda bulunan kişilerin fikirleri ve dönem içerisinde gelen öneriler doğrultusunda spesifik konularda düzenlenmektedir. Konular, üzerinde fikir ve çözüm geliştirebilecek kadar özel, aynı konuda çalışanların ortak fikir yürütebileceği kadar genel başlıklardan oluşur.
 
Diğer Etkinliklerden Farkı Nedir?
Öğrenme yöntemleri konusunda yapılan çalışmalar, en mükemmel öğrenme ve kişisel gelişme yönteminin sürecinin gerçekten aktif bir parçası olmakla mümkün olabildiğini göstermektedir. Atölyeler bu nedenle programın hedefleri doğrultusunda etkili bir sunum ve öğrenme ortamını sunmaktadır. Sunuş yapma, fikrine katılımcı ekleme, soruları yönetme ve fikrini proje dosyasına dönüştürebilme adımlarını yaparak öğrenme ortamı sunulur.
 
Katılımcılardan Ne Beklenmektedir?
Kendi ezberini bozacak cesareti de yanına alarak atölyeye katılması, katılımcı olması, fikir ve deneyimlerini paylaşması, her bir fikrin fikir sahibi veya yönetim ekibi gibi gelişimine katkı sağlaması beklenir.
 
Atölye Çalışması Sonrası Katkısı Nedir?
Atölye çalışması sonrasında seçilen projeler arasında yer alan iş fikirleri Girişim Buluşması'na davet edilir, daha geniş kitlelere ve üyelere ikinci sunumlarını gerçekleştirilir. Grup içerisinde yer alarak; girişimci, destekçi, yatırımcı ve paydaşlardan dönem içinde destek alır, projenizi büyütür.

Related


Share this page
photoAsia World EnterprisephotoPhuket Event Companyphoto100 Rivers Company Limited photoArosa Travel Service Co., Ltd.

all our websites