Kom elke tweede zondag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijke, grappige en muzikale v

't Zonnehuis op zijn kop: Landing (0+) en (2+)

  • Vews: 2,612
53
Shared

Event 't Zonnehuis op zijn kop: Landing (0+) en (2+)

Family 't Zonnehuis op zijn kop: Landing (0+) en (2+)

't Zonnehuis op zijn kop: Landing (0+) en (2+) Amsterdam

't Zonnehuis op zijn kop: Landing (0+) en (2+) Family Amsterdam
't Zonnehuis op zijn kop: Landing (0+) en (2+) Netherlands
  • Amsterdam Netherlands
  • Start: Jan 12 2020 10:00
  • Finish: Jan 12 2020 11:45
  • Time zone: Europe/Amsterdam

Kom elke tweede zondag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijke, grappige en muzikale voorstellingen voor baby’s, dreumesen, peuters, schoolkinderen en natuurlijk hun (groot)ouders en begeleiders. We verwelkomen elke maand een ander gezelschap, variërend van poppen en objecttheater tot dans en zelfs circusacts. Op 12 januari twee keer dezelfde voorstelling, maar voor een andere doelgroep, 0+ en 2+. 10:00 uur LANDING (0+)11:00 uur LANDING (2+)
Een muzikaal-zintuigelijke voorstelling, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen.
En dan ben je, floep, ergens beland. Op aarde bijvoorbeeld. Of in een rare theatervoorstelling met je papa of mama- je baby of peuter. Heb je je moeten haasten? Ben je al geland? Landen, was dat niet iets met zwaartekracht? Klinkerdingklong !! daar vallen de fietsbellen en Wofff !! een kussen. Dat klinkt als een liedje. Keer alstublieft terug naar je plaats, gordels vast, wij gaan landen. Kaboem-plats-rakata...!
Een muzikaal-zintuigelijke voorstelling van Jasmin Hasler, voor iedereen die wel eens vol verbazing iets heeft laten vallen. Over landen. Op aarde aankomen. En er echt zijn. Over het moment van aankomst en wat ervoor nodig is om te kunnen landen. Landing wordt gespeeld in twee versies: voor kinderen van 6-18 maanden (10:00 uur) en voor 18 maanden tot vier jaar (11:00 uur), en hun begeleiders.
Deze serie is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stadsherstel Amsterdam om jeugdtheatermakers verder te helpen en het Zonnehuis toegankelijker te maken voor zowel de buurt als nieuw jong publiek.  
Contact - 't Zonnehuis op zijn kop: Landing (0+) en (2+)

Other Events in Amsterdam Netherlands