logo logo

Easy Branches allows you to share your guest post within our network in any countries of the world to reach Global customers start sharing your stories today!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Family

't Zonnehuis op zijn kop: Nee (2+) van Onder het buro

Kom elke tweede zondag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijke, grappige en muzikale voorstellingen voor baby’s, dreumesen, peuters, schoolkinderen en natuurlijk hun (groot)ouders en beg

  • Amsterdam Netherlands
  • Start: Jul 19 2022 00:00
  • Finish: Dec 01 2024 00:00
  • Time zone: Europe/Amsterdam

  • Dec 13 2019
  • 21
  • 561 Views
't Zonnehuis op zijn kop: Nee (2+) van Onder het buro
't Zonnehuis op zijn kop: Nee


Kom elke tweede zondag van de maand naar ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord voor de leukste familievoorstellingen! Fantasierijke, grappige en muzikale voorstellingen voor baby’s, dreumesen, peuters, schoolkinderen en natuurlijk hun (groot)ouders en begeleiders. We verwelkomen elke maand een ander gezelschap, variërend van poppen en objecttheater tot dans en zelfs circusacts. Deze keer NEE van Onder het buro.
Een energieke voorstelling over nee zeggen, waarin Tessa en Olivier op een lichte manier een groot verhaal vertellen.
Wat als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt en je moeder na-aapt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken? Is het soms niet veel leuker om lekker je eigen gevoel te volgen en eigen keuzes te maken en nee te zeggen? Tessa en Olivier zeggen keihard nee en dat levert een mooi avontuur op.
 
Credits
Concept & regie: Milan Boele van Hensbroek
Concept & spel: Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen
Regieadvies: René Geerlings (Bonte Hond)
Vormgeving, decor: Calle de Hoog
Composities: Marc Nochem & Maarten Bokslag
Fotografie: Joep van Aert
'T ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers verder te helpen en het Zonnehuis toegankelijker te maken voor zowel de buurt als nieuw jong publiek.

Related


Share this page
photoGuangdong Grandeur International Exhibition Group photoArosa Travel Service Co., Ltd. photoAbercrombie & Kent (Thailand) Ltd. photo100 Rivers Company Limited

all our websites