logo logo

Easy Branches allows you to share your guest post within our network in any countries of the world to reach Global customers start sharing your stories today!

Easy Branches

34/17 Moo 3 Chao fah west Road, Phuket, Thailand, Phuket

Call: 076 367 766

info@easybranches.com
Science & Technology

CoderDojo Budapest, @LogMeIn, CodeCombat, 2020 Március 9

Mi a legjobb dolog a CodeCombat Dojokban? Peti kollégánk, a foglalkozások egyik mentora szerint: “A legjobb látni a gyerekek arcán az örömöt, ami a játék és tanulás együttese okoz, amikor úgy állnak fel a dojo végén, hogy ezt szeretnék folytatni otth

  • Budapest Hungary
  • Start: Jul 19 2022 00:00
  • Finish: Dec 01 2024 00:00
  • Time zone: Europe/Budapest

  • Dec 10 2019
  • 46
  • 3172 Views
CoderDojo Budapest, @LogMeIn, CodeCombat, 2020 Március 9
CoderDojo Budapest, @LogMeIn,

Mi a legjobb dolog a CodeCombat Dojokban? Peti kollégánk, a foglalkozások egyik mentora szerint: “A legjobb látni a gyerekek arcán az örömöt, ami a játék és tanulás együttese okoz, amikor úgy állnak fel a dojo végén, hogy ezt szeretnék folytatni otthon is.”
Várunk minden 9-13 év közötti számtech és/vagy programozás megszállott gyerkőcöt sok szeretettel! 
Idén IS játszani fogunk! A CodeCombat (codecombat.com) pályáin megküzdünk az ogrékkal, varázsfegyvereket vetünk be és drágaköveket gyűjtünk. Mellesleg pedig megismerkedünk a programozás alapfogalmaival és logikájával. Nem csak fiúknak!


Ajánlott korosztály: 9-13


Ajánlott számítástechnikai jártasság: Kezdőtől közép-haladóig


Jó, ha a jelölteket nem csak a játék miatt érdekli a számítógép. Ha kicsit programoztak is már, annál jobb, de ha nem, az se baj. Majd most! 


Kérjük, hozzanak létre egy saját fiókot a codecombat.com oldalon (Feliratkozás egyéni játékosként), amely már magyarul is elérhető. Fontos, hogy a bejelentkezéshez szükséges felhasználói nevet és jelszót jegyezzék fel.


Az egyes Dojo-k anyaga NEM ugyanaz


Tetszőleges számú dátumra lehet jelentkezni

Related


Share this page
photoGuangdong Grandeur International Exhibition Group photoAbercrombie & Kent (Thailand) Ltd. photo100 Rivers Company Limited photoAsian Exhibition Services Ltd.

all our websites